Het meisje dat nooit vluchten kon. (stiekje) wrote,
Het meisje dat nooit vluchten kon.
stiekje

Zondag ga ik twee uur vliegen naar Mallooooorca,

met de mama en het broertje.
Ik heb er zo'n zin in!
Wat gaan jullie doen?
  • Post a new comment

    Error

    default userpic
  • 21 comments
Ik ga morgen op kamp.

Moet alleen nog zoveel doen... :( :( :(
Wat voor kamp, hoe lang, waar?

Arme jongen*troost*
VJK, heel leuk, een week, in Ommen.

*doet weer werken*
Ik ga naar Lowlands (L) en werken.
Ik ga zeeeeer waarschijnlijk ook naar lowlands!
En heb je leuk werk?
Gaaf, misschien komen we elkaar wel tegen. (h)
Ik ben bliepmiep bij de Supah dah Boer. ;)
Ik wilde eigenlijk nog terug naar Italie, maar m'n vader doet moeilijk, dus ga ik misschien met een vriend die dan ook kan blijven slapen bij m'n familie. (y) Je was niet echt het type van de vakantieliefde's, hé? :p
Hmm, ik dacht dat je er ging wonen? Nee, maar het is echt iets voor mij om voor de standaard gladde praatjes van zo'n spanjaard te vallen, maar goed. :p
Hoe kom je daarbij, hm? En op Mallorca wonen niet eens zo heel veel gladde Spanjaarden. :p
Nou, je smste me 'Kan je nog herinneren dat ik je wilde meenemen naar de atmoz? Gaat niet door, we gaan naar mn familie in Italie. Kusje.'
Aangezien dat van de atmoz pas zou zijn als ik achttien ben, en je vader met zijn werk zat enzo vond ik het een logische redenering dat je in Italie ging wonen.
Oh, fuck, ik zal me voortaan wat beter uitdrukken. :p Ik bedoelde dat ik jou ooit eens wil meenemen naar Italie. :)
okee, dat is wel even heel iets anders ja:p
Hmmm, waarom zou je dat nu nog willen..
Omdat we niet alleen maar ruzie hadden, en we stoppen verdomme eens over toen. :) Hoelaat vertrek je morgen? :o
We hebben nu wel bijna alleen maar ruzie omdat ik me dooderger aan je gedrag, en jij ongetwijfeld aan het mijne.
Ik vertrek pas om 19:00, kutreisbureau, we zouden eerst om 12:00 gaan:o
Maar als we met elkaar praten zijn we anders; zo is het altijd al geweest. Ik heb nog altijd 'n zwak voor je, dat kan ik niet ontkennen.

Zo laat? Dan heb je gewoon de eerste dag van je vakantie weggegooid. :|
Ja, zo laat ja, ik was ook in alle staten toen die trut opbelde, ik had bij wijze van spreken naar schiphol kunnen gaan en een bommelding kunnen doen, ik was erg pissed:$

Ja, maar rick, ik wil niet met je praten wetend dat je alleen tegen mij zo bent. Ik haat het dat je altijd maar een rol speelt, en ik erger me dood als je superieur doet, zeker tegen de mensen die ik mag. En, ik denk niet dat je een zwak voor me hebt, maar dat je je dat inbeeldt.
Anne, je hebt zelf gezegd dat het forum maar een grote grap is.. Okay, dan haal ik een grote grap uit met het forum. Neem vooral mijn posts op het forum niet serieus, zoals ik ook jouw posts op het forum niet serieus moet nemen.

Wil je weten hoe ik tegen iedereen doe? Unblock me op MSN en praat met me; diegene met wie je dan praat ben ik. Zo is het altijd al geweest en ik speel verdomme geen 'rollen'. Alsof jij tegen Daan hetzelfde doet als tegen mij, alsof jij tegen Joost hetzelfde zegt als tegen mij.. Nee, dus kan ik ook zeggen dat je een rol speelt bij Daan en bij Joost, want tegen mij doeje anders. Tegen iedereen doe je anders, want voor iedereen voel je anders.

Ik neem je posts ook niet zo serieus, maar wel de persoon die je pretendeert te zijn. dat jij het heel erg grappig vind, oke, maar ik kan er niet om lachen. En op zich snap ik best dat je niet serieus bent, maar ik heb niet te behoefte met je te praten als je zo doet.

En dat is bullshit, je snapt best hoe ik het bedoel. Iedereen die me een beetje kent kent me eigenlijk ongeveer hetzelfde, en dat het anders is dan bij jou, ja, d0h, ik vond jou heel erg leuk. Maar het is wel hoe ik ben. jij hebt toegegeven een rol te spelen, omdat je niet weet hoe je je anders moet gedragen, ik geloof niet dat dat veranderd is. Het maakt ook niet uit, maar daardoor kan ik niet normaal met je praten, en al helemaal niet als je op alles wat ik doe of zeg boos of jaloers reageert..
Ik lach er om, ja, omdat al die sukkel er zo intrappen. Laat mij lekker; het is maar een kutforum waar iedereen zich zo op vast pint.

Ik kan me herinneren dat ik dat toegaf, ja, daarna ging ik mezelf zijn en ging het kapot. Hmm. :)
Ja, maar het is niet jouw taak om ze dat duidelijk te maken..

Het ging stuk omdat ik je steeds minder leuk vond, en dat kwam mede doordat jij mij niet vertrouwde. jammer, maar helaas.
real locals looking for hookups. Go Here dld.bz/chwZM